tiistai 8. heinäkuuta 2014

MATCH SHOW

Heinäkuisessa helteessä vietämme ikimuistoista päivää koko sakin elämän ensimmäisessä match show:ssa.

Tässä sitä vaan lekotellaan varjossa eikä ymmärretä yhtään emännän esiintymishuolista.

Täällä on tosi paljon koiria. Kaikkia ois kiva moikata eikä tiedä miten päin olis. Emäntä yrittää kieltää kaikki äänekkäät treffikutsut. Tuossa se ihmetteli jo ääneen että miten oli niin hullu että lähti matkaan kahen koiran kans. Tosin on meillä onneksi vähän apujoukkuja mukana.

Mulla oli niin fiksu pari että sain sinisen nauhan vaikka siristelin silmiä ihan vimmatusti. Emännän mielestä oisin voinut kantaa häntääkin vähän kauniimmin. Se tais olla itekki vähän ekakertalainen. Mutta kokemusta saatiin rutkasti!
Nellin vuorolla oltiin jo yhtä kertaa kokeneepia. Emäntä joutui taas oppimaan että kontakti harjotuksia ois saanu ottaa vähän ennen kehän alkua. Niinpä mentiin nenä maassa kun pikkupennut oli päästäneet hätälirejä. AH mitkä tuoksut.

Seisominen onnistui yllättävän hyvin. Parikaan ei onnistunut täydellisesti, mutta hetken epäröinnin jälkeen saimme tuomarilta jälleen sinisen nauhan.

Sinisten kehää ennen haettiin kovasti jo kontaktia. Nenä meinas loppukehässäkin tipahtaa maahan,mutta emäntä piti tiukemmin kuria. Hienosti eka kertalaiseksi saimme kahdentoista sinisen nauhan saaneen koiran joukosta neljännen sijan. Palkinnoksi Nelli sai vinkupallon ja luun ja emäntä koiralehden.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti