keskiviikko 13. marraskuuta 2013

KOIRAILUN OPETTELUA

Naudan niskaluu on mun lempparia. Alussa söin pelkästään Roayl Caninin mini junioria. Emännästä tuntui että syön liian pieniä annoksia. Se pelkäs etten saa tarpeeksi ravintoa. Sitte söin lisäksi näitä luita. Nyt näyttää jo siltä että oisin liian pullea...=) Täytyy alkaa katsoa mitä suuhunsa pistää.

Pentukurssilla sain aina kauheesti nakkia. Nyt ne herkkukurssit on ohi ja ootetaan millon pääsen taas uudelle kurssille. Niissä harjoitellaan
 tokoa ja näyttelyitä. Ollaan me kovasti harjoteltu kotonaki, mutta kurssilla näkee aina kivoja kavereita. Viimeksi ihastuin yhteen Berhantilaiseen.  

Mää tykkään kaikesta pehmeestä. Harvon oikeestaan oon sängyllä. Olohuoneessa on kiva karvamatto, jonne kannan luita jyrsittäväksi. Karvamatolla on muutenkin kiva lötkötellä. Yks mun lempparipaikka oli emännän sängynalunen, mutta sitten emäntä teki mulle olohuoneen pöydän alle kivan pienen luolan. Sinne käyn piilottelemassa kaikenlaisia aarteita.
Oon saanut juoksennella pihalla ihan vapaana. Niin siinä kuitenkin kävi, että tulin emännän mukaan "siihen ikään"

siis naapurin poikakoira alkoi ihan kauheesti kiinnostaa. Mua ei sitten enää laskettu vapaaksi ilman erityisvalvontaa. Emäntä otti trampoliinin uudenlaiseen talvikäyttöön. Siinä on ollu nyt turvallista väliin olella.

Tosin musta alkaa jo tuntua ettei tuo naapurin herra niin kovin kummonen oo, että sitä viittis lähtä tervehtii.


3 kommenttia:

  1. Osaat kyllä kirjoittaa tosi mielenkiintoisesti! Nyt sää et voi enää lopettaa kun täällä lukijakunta on vaatimassa lisää. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan loistava idea käyttää trampaa koiratarhana! Huipputoteutus! Ja blogi on kyllä mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  3. Meillä on vielä iso tramppa, niin Visa laski että siinä on 16 neliötä oleskelu tilaa. =) Ei Nelliä kuitenkaan kauan yksin ulkona raskita pittää. Se käy siellä lähinnä aamupissalla ja iltapissalla. Ja päivällä pikku hetkiä, jos haluaa ulos sillon ku kukaan muu ei oo menossa. Tällä hetkellä ku aikaa on tuntuu hyvältä antaa koiran juosta vapaana pihassa pallon ja keppien perässä. Siinä saa itekki iloisen mielen ja kunto kasvaa.

    VastaaPoista